• A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő
A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő

FALCO megkapta az FSC tanusítványt

2010 augusztusában a FALCO Zrt. a bonni székhelyű 'Forest Stewardship Council' nevű nemzetközi szervezettől (FSC) felhatalmazást kapott az FSC tanúsítvány alkalmazására az általa gyártott termékeknél. A FALCO cég vevőinek ez a tanúsítány igazolja, hogy minden – a termékek gyártásánál felhasznált - nyers faanyag FSC által ellenőrzöttnek minősül.

Az FSC szabványokat fejlesztett ki a faalapú laptermékek gyártásának teljes folyamatára, hogy biztosítsa az állománymegújító erdőgazdálkodást, az igazolt és felelősséggel végzett fafelhasználás révén, egészen a végső felhasználóhoz való szállításig. A fabeszerzés valamennyi szakaszát, valamint a gyártási folyamatot egy független szervezet ellenőrzi, amely felügyeli a vállalatnál e területen érvényes belső eljárási rendet is.

A faipari termékeken az FSC címke igazolja a felelősséggel végzett fafelhasználást. Ez a tanúsítvány világszerte elismert a vevők, az üzleti partnerek, valamint a pénzügyi intézmények és a felügyelő szervezetek által is és egyben azt igazolja, hogy a FALCO Zrt. a fafelhasználás területén megfelel a legmagasabb szintű társadalmi elvárásoknak és környezetvédelmi előírásoknak .

Vissza a hírekhez

FALCO Zrt.
Zanati u. 26.  9700 Szombathely  Hungary
T +36 94 516-600, F +36 94 516-693


CSÚCSMINŐSÉGŰ
TERMÉKEK

VEVŐI IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSE
KEDVEZŐ ÁRAKON

KÖZEL 80 ÉVES GYÁRTÓI
TAPASZTALAT

GYORS REAKCIÓ A PIACI- ÉS
TECHNOLÓGIA VÁLTOZÁSOKRA

Copyright © 2019. FALCO Zrt. Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelem

developed by _ Y