• A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő
A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő

Elkötelezettségünk a COVID-19 járvány során

Mivel a COVID-19 továbbra is hatással lesz az emberekre és a világ más országaira, szeretnénk kifejezni elkötelezettségünket Önök, munkatársaink, ügyfeleink, beszállítóink és partnereink iránt.

Elsődleges szempont számunkra a teljes Kronospan-közösség egészsége és jólléte. Tudjuk, hogy proaktívnak kell lennünk, hogy biztonságban tartsuk az embereinket, és segítsünk korlátozni a vírus terjedését azokban a közösségekben, ahol élünk és dolgozunk. Elköteleztük magunkat az óvatos megközelítés mellett vállalatunk irányításában és üzleti tevékenységeinkben az adott körülmények között, melyet az Egészségügyi Világszervezet legfrissebb tanácsaira alapozunk.

Átfogó intézkedéseket teszünk a hivatalos országos ajánlásokkal és azon országok helyi kormányzataival összhangban, ahol működünk, mindeközben biztosítva a nyersanyagok és a késztermékek folyamatos ellátását és szállítását. Ügyfélszolgálati csapataink és értékesítési képviselőink továbbra is teljes mértékben elérhetőek, és válaszolnak minden telefonos vagy e-mail megkeresésre.

Folyamatosan felülvizsgáljuk a szabályzatainkat és iránymutatásainkat annak érdekében, hogy azok tükrözzék a jelenleg zajló koronavírus-járvány legújabb fejleményeit.

Köszönjük türelmüket és együttműködésüket ezekkel az egészségügyi és munkavédelmi intézkedésekkel kapcsolatban, a járványkitörés együttes kezelése érdekében.
 
Szombathely, 2020. március 23.
 

CSÚCSMINŐSÉGŰ
TERMÉKEK

VEVŐI IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSE
KEDVEZŐ ÁRAKON

KÖZEL 80 ÉVES GYÁRTÓI
TAPASZTALAT

GYORS REAKCIÓ A PIACI- ÉS
TECHNOLÓGIA VÁLTOZÁSOKRA

Copyright © 2020. FALCO Zrt. Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelem

developed by _ Y