• A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő
A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő

Horvátország/Muraj összefogás

2020. december 29-én a horvátországi Petrinya városát és közvetlen környékét 140 év viszonylagos „tektonikai nyugalom” után olyan súlyos földrengés rázta meg, amit még a szombathelyiek is éreztek. A vas megyei horvát közösség Narda és Horvátlövő polgármestereinek a szervezésében, példás összefogásról tanúbizonyságot téve, az egykori anyaország lakosainak a segítségére sietett. A kezdeményezéshez több megyei vállalkozás és magánszemélyek is csatlakoztak.

8 hónappal a tragédia után még bőven akad tennivaló. A FALCO Zrt. szolgáltatta alapanyagból a Csercsics Faipari Kft. kivitelezésében és bonyolításában 10 teljesen új, egyenként hét elemből álló konyhabútor született, amit a károsultak megsegítésére ajánlottak fel. A bútorokat a MAM-Hungária Kft. kamionja 2021.augusztus 05-én szállította a pusztítás által komolyan sújtott Majur községbe.

A FALCO Zrt. és a Csercsics Faipari Kft. közösségi szerepvállalása több éves múltra tekint vissza. Együttműködésükben többek között helyi iskolák és óvodák berendezései újulhattak meg.


 

CSÚCSMINŐSÉGŰ
TERMÉKEK

VEVŐI IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSE
KEDVEZŐ ÁRAKON

KÖZEL 80 ÉVES GYÁRTÓI
TAPASZTALAT

GYORS REAKCIÓ A PIACI- ÉS
TECHNOLÓGIA VÁLTOZÁSOKRA

Copyright © 2020. FALCO Zrt. Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelem

developed by _ Y