• A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő
A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő

Bemutatkozik a FALCO LOVE 2019 kollekció

2018. október 25-én exkluzív környezetben került megrendezésre a FALCO Design Day rendezvényünk, melynek keretében mutattuk be kiemelt partnereink számára az új FALCO LOVE 2019 kollekciónkat.

A kollekció megalkotásakor az alapvető piaci trendeknek és igényeknek való megfelelésen túl egy olyan választék kialakítására törekedtünk, mely egyszerre sokszínű, letisztult és naprakész; s egyaránt megfelel a hazai és az export piacok által támasztott dizájn elvárásoknak. Választékunk kialakításában gondosan ötvöztük a különböző lakberendezési stílusokhoz illeszkedő dekorválasztékokat; ügyelve arra, hogy kínálatunkban mindenki megtalálja az igényeihez tökéletesen harmonizáló dekorokat, legyen szó rusztikus belső terek vagy akár modern enteriőrök megalkotásáról.

A FALCO LOVE 2019 kollekció 10 tükörfényes, 88 laminált lap és 28 munkalap dizájnt tartalmaz, melyből 10 új laminált fadekor és 15 új munkalap dizájn a FALCO Design Day keretein belül újonnan bemutatott Trends 2019 dekorválaszték részeként került be kínálatunkba. Új laminált dekorválasztékunkhoz kapcsolódóan ‘FS26 - Nemes fa’ elnevezéssel egy új matt felületű, finoman erezett fa struktúrát is fejlesztettünk, mely az újdonságként érkező tölgy, dió és gesztenye dekorokkal párosítva a globális
belsőépítészeti trendeket tükrözi.

 

Az újonnan bevezetésre kerülő laminált lapok között a tölgy dekorok három eltérő stílusvilágban, hat különböző színállásban jelennek meg választékunkban. A letisztult Arwen Tölgy dekorok harmonikus megjelenésükkel minden térben kellemes hangulatot teremtenek, míg a rusztikus stílusjegyeket hordozó, intenzív megjelenésű Dakota Tölgy dekor inkább a klasszikus stílusú terek; a modern, exkluzív hatást keltő Freya Tölgy dekorok pedig a kortárs, minimalista stílusú enteriőrök meghatározó díszei lehetnek. Fenyő választékunk Északi Fenyő néven egy manapság méltán népszerű világos színállású, illetve Colorado Fenyő néven egy rusztikus megjelenésű, alpesi hangulatot idéző dekorral bővült. Az új dekorok között helyet kapott még egy lenyűgözően elegáns dió és egy varázslatos színárnyalatokkal bíró gesztenye dekor is, melyek Admiral Dió és Virginiai Gesztenye néven kerültek be kínálatunkba.
 
Munkalap választékunk az új kollekció bevezetésével teljes megújuláson esett át, kínálatunkat egyrészt racionalizáltuk, másrészt a legújabb piaci trendeknek megfelelően kibővítettük új dekorokkal. Korábbi dekorprogramunkból elsősorban
az uni és a nemrégiben felfrissített fadekor kínálatunk került átvezetésre az új választékba, míg a kollekció teljességét és modernitását 15 új, elsősorban kő- és márványhatású munkalap dizájn bevezetésével biztosítottuk. Megújított kollekciónk teljes dekorkínálata - a piaci trendeket követve - 38mm-es vastagságban kerül bevezetésre, míg 28mm-es vastagságban egy alapkínálatot biztosítunk az árérzékeny igények kielégítésére.
 
A FALCO LOVE 2019 kollekció lényeges újdonságaként a kiegészítők választékát is a mai piaci igényekhez igazítottuk. Teljes laminált lap és munkalap választékunkhoz raktári elérhetőséggel biztosítunk dekoritlemezeket; valamint kínálatunk teljességének érdekében munkalap választékunk egészét lefedve szintén raktári elérhetőséggel kínálunk dekor- és struktúraazonos konyhai hátfalakat és dekoratív vízvetőket egyaránt.
 
Az új FALCO LOVE 2019 kollekció hivatalosan 2019 január 1-ével kerül meghírdetésre, ugyanakkor partnereinkkel karöltve már november közepétől megkezdjük az új kínálat népszerűsítését a hazai piacon. Új kollekciónk egyszerre szól a nagyközönségnek, a dizájn iránt érdeklődő ‘lelkes amatőröknek’, valamint a tervező és belsőépítész szakembereknek. Hiszünk benne, hogy megújult választékunkban mindenki megtalálja elképzeléseit; s képesek leszünk a standard lakossági elvárásoktól kezdődően, az egyedi belsőépítészeti megoldásokon át egészen a nagyobb projektek tervezési és kivitelezési igényeinek széles körű kielégítésére


Új 2018/2019-es lamináltlap kollekció
Új 2018/2019-es munkalap  kollekció
 
 

CSÚCSMINŐSÉGŰ
TERMÉKEK

VEVŐI IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSE
KEDVEZŐ ÁRAKON

KÖZEL 80 ÉVES GYÁRTÓI
TAPASZTALAT

GYORS REAKCIÓ A PIACI- ÉS
TECHNOLÓGIA VÁLTOZÁSOKRA

Copyright © 2020. FALCO Zrt. Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelem

developed by _ Y