• A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő
A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő

2022.05.25. Kovács Tamás - Faipari ágazati készségtanács elnöke

Gyakorlatorientált oktatás a fiatal generációk sikeréért, a szakma presztízsének a növelésért - Újraalakultak az ágazati készségtanácsok, a FALCO Zrt. képviseletében Kovács Tamás PR vezető lett az elnök

Az Innovációs és Technológiai Minisztériumban @itm.gov.hu május 12-én felálltak a szakképzés megerősítésének részeként létrehozott ágazati készségtanácsok, összekapcsolva a gazdasági és az oktatási szereplőket. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter két évre szóló megbízóleveleket adott át tizenkilenc testületi elnöknek, így a FALCO Zrt.-t és a magyarországi faipart képviselő Kovács Tamásnak, a cég vállalati kapcsolatokért és oktatásért felelős PR menedzserének is.

A megújult szakképzés küldetése, hogy eltérő helyzetüktől és karrierterveiktől függetlenül minden fiatalnak lehetőséget kínáljon a gazdaság igényeit tükröző korszerű szakmai ismeretek elsajátítására, a továbbtanulásra. A diákok mellett az oktatók bevonása is kulcsfontosságú, hiszen a legkorszerűbb technológiákat alkalmazó vállalatok tanári továbbképző rendszerében hatékonyan köthető össze elmélet és gyakorlat.

A FALCO Zrt. a kezdetektől fogva vezető szerepet vállal a duális képzések megvalósításában, gyakran leendő munkatársait készítve fel a céges feladatokra és kihívásokra. Köszönjük Kovács Tamásnak a duális oktatás kialakításában és a hallgatók mentorálásban végzett kiemelkedő munkáját, gratulálunk a megérdemelt elismeréshez!


 

CSÚCSMINŐSÉGŰ
TERMÉKEK

VEVŐI IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSE
KEDVEZŐ ÁRAKON

KÖZEL 80 ÉVES GYÁRTÓI
TAPASZTALAT

GYORS REAKCIÓ A PIACI- ÉS
TECHNOLÓGIA VÁLTOZÁSOKRA

Copyright © 2020. FALCO Zrt. Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelem

developed by _ Y