• A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő
A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő

FALCO Zrt. Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ

„Szombathely örül” - fogalmazott Dr. Nemény András Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, majd a szót átvéve Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára folytatta: „Ha Szombathely örül, akkor a nemzet is örül”.

Ünnepélyes keretek között írták alá a támogatói szerződést, amivel a FALCO Zrt. a Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ (SZEDIK) bővítéséhez járul hozzá 70 millió forint pénzbeli, valamint 15 millió forint természetbeni, a cégcsoport által gyártott alapanyagokból álló adománnyal. A tervezett beruházás keretében 24 új, örökös hajléktalan otthoni és 20 új, örökös idősotthoni férőhely kialakítása valósul meg 2022-ben.

Novák Tibor, a FALCO Zrt. vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy a cég jótékonysági programjában ez a támogatás azért is különösen értékes, mivel szociális területen tud hozzájárulni a gondok enyhítéséhez, a város fejlesztéséhez. Gazdasági szereplőként a vállalat tudja, hogy a felelősségteljes munka elvégzéséhez kiváló munkatársakra, odafigyelésre, nagy türelemre, sok időre, valamint megfelelő feltételek biztosítására és természetesen anyagi támogatásra is szükség van. A FALCO Zrt. jelenleg ez utóbbiban tud legfőképpen segíteni.

Jelen támogatás szervesen kapcsolódik a Szombathely Megyei Jogú Város, a Magyarországi Evangélikus Egyház és a SZEDIK között kötött háromoldalú megállapodáshoz, ami közel 600 millió forintos keretösszeggel járul hozzá a fejlesztés megvalósításához Szombathelyen.


 

CSÚCSMINŐSÉGŰ
TERMÉKEK

VEVŐI IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSE
KEDVEZŐ ÁRAKON

KÖZEL 80 ÉVES GYÁRTÓI
TAPASZTALAT

GYORS REAKCIÓ A PIACI- ÉS
TECHNOLÓGIA VÁLTOZÁSOKRA

Copyright © 2020. FALCO Zrt. Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelem

developed by _ Y