• A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő
A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő

FALCO Zrt. Anyaghatékony Vállalat kitüntetés

2021.10.27-én az „Anyaghatékony Vállalat” megtisztelő címet az Áder János köztársasági elnök fővédnökségével fémjelzett Virtuális Erőmű Program (VEP) 10. jubileumi Parlamenti díjátóján a cég vezérigazgatója, Novák Tibor vette át. A Virtuális Erőmű Program (VEP) társprojektjeként idén indult Virtuális Hulladéklerakó Programban a FALCO Zrt. az elsők között aratott sikert, ami a 2018-ban (Energiatudatos Vállalat) és 2019-ben (Energiahatékony Vállalat) szakmai és eszmei elismerések közvetlen folytatása.

A Virtuális Hulladéklerakó Program egy preventív szemléletű, hiteles, bevált és nemzetközileg elismert társadalmi innovációs program, aminek az alapja a hulladék tudatos elkerülése, továbbhasználata és célszerű hasznosítása alapján keletkező – lerakást nem igénylő – hulladék-megtakarítás.

A program indikátorban kifejezett célja 2030-ra 1 millió tonna lerakóra szánt hulladék kiváltása, valamint a körkörös gazdaságba való terelésének elősegítése. A VEP tulajdonosának ötlete alapján felállított Nemzeti Klímavédelmi Szövetségben az ország megyéi és a Virtuális Erőművet üzemeltető Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft. (Mi6) részvételével a teljes országot lefedő fenntarthatósági hálózat jön létre a következő években.

"Felelősséggel a bolygóért, felelősséggel egymásért!" - FALCO


 

CSÚCSMINŐSÉGŰ
TERMÉKEK

VEVŐI IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSE
KEDVEZŐ ÁRAKON

KÖZEL 80 ÉVES GYÁRTÓI
TAPASZTALAT

GYORS REAKCIÓ A PIACI- ÉS
TECHNOLÓGIA VÁLTOZÁSOKRA

Copyright © 2020. FALCO Zrt. Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelem

developed by _ Y