• A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő
A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő

Hírek

FALCO Zrt. Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ

2021.09.26.
„Szombathely örül” - fogalmazott Dr. Nemény András Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, majd a szót átvéve Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára folytatta: „Ha Szombathely örül, akkor a nemzet is örül”.

bővebben

FALCO Zrt. KISZ lakótelep kutyafuttató

2021.09.25.
Csillogó szemek, vidám csaholás és az önfeledt játék percei az indiánnyár kellemes melegében. Szeptember utolsó hétvégéjétől egy vadonatúj agility pálya várja a gazdikat és kedvenceiket a Károly Róbert utcai kutyafuttatón, a KISZ lakótelepen.

bővebben

Horvátország/Muraj összefogás

2021.08.05.
2020. december 29-én a horvátországi Petrinya városát és közvetlen környékét 140 év viszonylagos „tektonikai nyugalom” után olyan súlyos földrengés rázta meg, amit még a szombathelyiek is éreztek.

bővebben

Éves energetikai szakreferensi riport 2020

A FALCO Zrt. eleget téve törvényi kötelezettségeinek, tájékoztatásként elhelyezte honlapján a 2020-as év energetikai tevékenységéről szóló összefoglaló anyagot.

bővebben

FALCO Zrt. segítségnyújtása a COVID 19 járvány elleni védekezésben

Újabb segítség érkezett a COVID 19 járvány elleni védekezésben. Közép-Kelet Európa egyik legjelentősebb bútor- és építőipari lemezgyártó cége, a szombathelyi székhelyű FALCO Zrt. ajánlotta fel segítségét a szociális és gyermekvédelmi szférának.

bővebben

A FALCO Zrt. az innováció során továbbra is a tradicionális alapokra épít

Újabb beruházások valósulnak meg a HIPA Egyedi Kormánydöntés támogatásával

bővebben

Éves energetikai szakreferensi riport 2019

A FALCO Zrt. eleget téve törvényi kötelezettségeinek 2019. május 31-ig tájékoztatásként elhelyezte honlapján a 2019-es év energetikai tevékenységéről szóló összefoglaló anyagot.

bővebben

A bajban a bizalom és az önzetlen segítség a legfontosabb!

2020. április 15-én este egy kiemelt tűzesethez riasztották a szombathelyi katasztrófavédelem szakembereit. Mint ahogy az a híradásokból is tudható, a szombathelyi Körmendi úti szeméttelepen tárolt zöldhulladék depó egy részén keletkezett a tűz.

bővebben

Elkötelezettségünk a COVID-19 járvány során

Mivel a COVID-19 továbbra is hatással lesz az emberekre és a világ más országaira, szeretnénk kifejezni elkötelezettségünket Önök, munkatársaink, ügyfeleink, beszállítóink és partnereink iránt.

bővebben

Támogatás

Tiszteletünk és megbecsülésünk jeléül a FALCO Zrt. vezetése a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház részére a mai napon 1 000 000,- forint azonnali pénzügyi támogatás átutalásáról intézkedett, a koronavírus járványhelyzettel kapcsolatos megnövekedett kiadások segítésére.

bővebben

Adj otthont egy vércsecsaládnak!

A FALCO Zrt. is csatlakozott az Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi akciójához, mely keretében speciális műfészkeket helyez ki vörös vércsék számára Vas megyében, e tartós otthonok felkínálásával segíti elő a kistestű sólyomfélék minél nagyobb számú megtelepedését a régióban.

bővebben

FALCO-fontos partner a fenntarthatóságban és környezetvédelemben

A következő lépés: a recycling technológia fejlesztése!
 

bővebben

Fenntarthatósági konferencia Szombathelyen

Nagyszabású konferenciát tartott 2019. november 6-án Szombathelyen a FALCO Zrt. a Lignomat Kft.-vel, a Soproni Egyetemmel, a FALCO REC Kft.-vel és a FALCO Szombathely Furniture Klaszterrel közös rendezésben, "Fenntarthatóság,- hulladékgazdálkodás és környezetmenedzsment a faiparban" címmel.

bővebben

FALCO REC - Egy bútor újjászületése

FÖLDÜNK FORRÁSAI VÉGESEK! A fenntarthatóbb gazdaság biztosítása érdekében a közösen járható út a környezettudatosság, a körforgásos gazdaság megvalósítása. A FALCO Zrt. a fenntarthatóságot szem előtt tartva, a FAIPAR körforgásos gazdaságát kívánja megteremteni.

bővebben

FALCO Image Film

FALCO - The modern way of living

bővebben

Mirror Gloss MDF - a még ragyogóbb csillogásért

Minőség iránti elkötelezettségünket előtérbe helyezve folyamatosan keressük azon lehetőségeket, hogy miként tudnánk a gyorsan változó piaci trendeknek és vásárlói igényeknek a lehető legteljesebb módon megfelelni, s termékeinket a bútoripar és a belsőépítészet számára még vonzóbbá tenni.

bővebben

Bemutatkozik a FALCO LOVE 2019 kollekció

2018. október 25-én exkluzív környezetben került megrendezésre a FALCO Design Day rendezvényünk, melynek keretében mutattuk be kiemelt partnereink számára az új FALCO LOVE 2019 kollekciónkat.

bővebben

Energiahatékony Vállalat 2019

2019. március 6-án, a nemzetközi energiatakarékossági világnapon, Áder János köztársasági elnök, a Virtuális Erőmű Program (VEP) fővédnöke részvételével az Országház Felsőházi üléstermében a program X. jubileumi díjátadóján a FALCO Zrt-nek Energiahatékony Vállalat díjat adományoztak.

bővebben

Éves energetikai szakreferensi riport 2018

A FALCO Zrt. eleget téve törvényi kötelezettségeinek 2019. május 31-ig tájékoztatásként elhelyezte honlapján a 2018-as év energetikai tevékenységéről szóló összefoglaló anyagot.

bővebben

MagyarBrands elismerés

A FALCO Zrt. ismét Business Superbrands kitüntetésben részesült és immáron  negyedik alkalommal nyerte el a kiváló üzleti márka kategóriában a MagyarBrads elismerést.

bővebben

Éves energetikai szakreferensi riport 2017

A FALCO Zrt. eleget téve törvényi kötelezettségeinek 2018. május 31-ig tájékoztatásként elhelyezte honlapján a 2017-es év energetikai tevékenységéről szóló összefoglaló anyagot.

bővebben

Energiatudatos Vállalat 2018

A FALCO Zrt. elnyerte az „ENERGIATUDATOS VÁLLALAT” CÍMet

Folyamatosan a gyors, fenntartható bővülésért és fejlődésért dolgozunk, annak érdekében, hogy megtartsuk technikai előnyünket, fejlesszük logisztikánkat és kövessük saját, szigorú környezeti követelményeinket. 
 

bővebben

Szakmák éjszakája 2018

2018. április 13. (péntek) 18:00-22:00
Helyszín: FALCO Zrt. Szombathely, Zanati út 26.

Programok: "Lélegzetelállító 360 fokos körpanoráma egy gombnyomásra", Életpályamodell, ÉRETTSÉGI UTÁNI 2 ÉVES TECHNIKUS KÉPZÉS, SOE SKK HALLGATÓK BEMUTATKOZÁSA, CNC marás, kisszékek összeállítása, GYÁRLÁTOGATÁS
 

bővebben

FALCO természetesen

Mi a FALCO Zrt.-nél fontosnak tartjuk, hogy mindig többet tegyünk környezetünkért, így egy új örömteli projektbe fogtunk: az alapanyag téri zajvédő dombon 300m hosszon zöld növényzetet telepítünk.

A hely adottságainak (éghajlat, fekvés) megfelelően alakítjuk a természetes közeget, így 300 db cserjét és 300 db nagyméretű (2-4 m-es) fát ültetünk.

bővebben

CSÚCSMINŐSÉGŰ
TERMÉKEK

VEVŐI IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSE
KEDVEZŐ ÁRAKON

KÖZEL 80 ÉVES GYÁRTÓI
TAPASZTALAT

GYORS REAKCIÓ A PIACI- ÉS
TECHNOLÓGIA VÁLTOZÁSOKRA

Copyright © 2020. FALCO Zrt. Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelem

developed by _ Y