• A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő
A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő

Hírek

Művészet + Természet - Projekt - „A fa és a művészet ölelése”

Az 1970-es évektől a művészet a nyilvános közterekben (KÖM) a találkozás egyik legfontosabb színterévé és a társadalom egyik legfontosabb kommunikációs eszközévé nőtte ki magát. Maga a művészet sem speciális, hermetikusan elzárt terekben létezik, hanem a mindennapi élet részeként  főleg a városi közterületeken jelenik meg.

bővebben

Az egészség az első!

2023.03.07.
Az Entwicklungs- und Prueflabor Holztechnologie a FALCO Zrt. laminált forgácslapjainak és Mirror Gloss lapjainak a felületét a nemzetközi ISO 22196:2011 szabvány szerint antibakteriálisnak minősítette.
 

bővebben

Elindult a szavazás a színház belsőépítészeti terveire

2023.03.04.
A forgatókönyv kész, a rendező készül - fenntartható kultúra nyolc felvonásban
A színház belső megújítását hirdető, szavazással egybekötött kiállítással ünnepelte a FALCO Zrt. és a Weöres Sándor Színház a közös munka második évfordulóját.

bővebben

A muzsika természete - Ipar/művészeti idill a Kámoni Arborétumban!

2022.08.24.
Kedd délután koncerttel egybekötött kiadványbemutatóval folytatódott a Kámoni Arborétum, Szombathely májusban megnyílt Természet és Művészet című biennáléja.

bővebben

Igent mondott a jókedv a Joskar-Ola Napok-ra!

2022.08.15.
Két év kihagyás után huszonkettedik alkalommal lépett és lélegzett egy ütemre a Joskar-Ola lakóközössége, ünnepelve az emberi kötelékek építő- és megtartó erejét Szombathely legnagyobb civil buliján.

bővebben

Vízisólymok sárkánytánca - Elől a lapát!

2022.08.08.
Augusztus első szombatján, céges hagyományainkhoz híven, immár harmadszor csaptunk a hullámok közé. A FALCO Zrt. legénysége a IX. Szombathelyi Sárkányhajó Fesztivál három számában is szárnyakat bontott, hogy emelkedett hangulatban hasítsa keresztül a sárkánytűz és elszántság hevítette Csónakázó-tó vízét.

bővebben

Adj otthont egy vércsecsaládnak!

2022.07.28.
Három éve kelt szárnyra az Őrségi Nemzeti Park vércsevédelmi programja a természetes élőhelyükről fokozatosan kiszoruló vas megyei vörös vércsék megmentése céljából. A FALCO Zrt. a kezdeményezés támogatójaként örömmel látja, hogy az általa felajánlott tíz fészekből több már otthonná vált.

bővebben

Tehetséges Fiatalok Világnapja - A gyakorlat gyarapít!

2022.07.15.
A munkaerőpiac folyamatos változásai soha nem tapasztalt kihívások elé állítják a munkaképes korú lakosságot, különösen a mostani diákokat.

bővebben

A fa összeköt!

2022.07.11.
Júniusban ismét felöltöttük a vendéglátók talárját: a partneri kapcsolatot tovább erősítendő visszatérő vendégként üdvözöltük a szlovén Lesoprodukt csapatát a hónap elején, míg pár héttel később a horvát Conty Plus - Ideje za Vaš namještaj szakemberei vettek részt ipartelep-bejárással egybekötött üzleti célú látogatáson.

bővebben

Soproni Egyetem Kiemelt Duális Partner - A tudás örök/érték!

2022.07.05.
Július az aratás első hónapja: a FALCO Zrt., a magyar gazdák jó gyakorlatát követve, minden szeptemberben elveti az értelem magjait, hogy felelősségteljes, gondolkodó szakemberekkel járuljon hozzá az ország sikeréhez.

bővebben

Fára fel - Zöldre színeztük Szombathely kifestőjét!

2022.06.23.
A hét első felében ásóval és vödörrel a kézben jártuk végig Szombathely számos bölcsődéjét, óvodáját, és általános iskoláját, hogy facsemetéket ültetve tegyünk a gyermekeink és az unokáink élhetőbb jövőjéért.

bővebben

Lombsátor a Nyár színpadán!

2022.06.20.
Májusban felvontuk a fenntarthatóság függönyét, júniusra pedig megírtuk az első közös forgatókönyvet, amivel gyökeret vertünk a FALCO Zrt. és a Weöres Sándor Színház közötti hosszútávú jó kapcsolatnak.

bővebben

Ein unvergesslicher Tag - Nagyköveti látogatás a FALCO Zrt-nél!

2022.06.16.
Őexc. Dr. Alexander Grubmayr, Ausztria nagykövete június másodikán hivatalos látogatást tett az osztrák gyökerekkel rendelkező Kronospan családhoz tartozó FALCO Zrt.-nél és a Kronospan-Mofa Hungary Kft.-nél.

bővebben

Vállalkozz Tudatosan - A jó példa ragadós!

2022.06.15.
Június 8-án a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) ünnepélyes keretek között nyitotta meg az Országos Vállalkozói Mentorprogram alprogramját, a Fenntarthatósági Vállalkozói Szemléletformálás kezdeményezést.
 

bővebben

Körforgásos gazdaság technológiai platform 2.0

2022.06.13.
Az új kezdeményezésként 2022. március 11-én megalakult Körforgásos Gazdaság Technológia Platform (KGPT) küldetése, hogy a European Green Deal-lel és Magyarország nemzeti stratégiáival összhangban felgyorsítsa a körforgásos gazdaságra történő átállást, az alkalmazott technológiák fejlesztését.

bővebben

Környezetvédelmi Világnap - A Földből csak egy van!

2022.06.05.
A június 5-i világnap a környezetvédelem legnagyobb nemzetközi napja, amit az ENSZ Környezetvédelmi Programja tart kézben 1974 óta. Idén Svédország ad otthont a rendezvénynek, amin a szervezet felhívására több mint 150 ország vesz részt.

bővebben

Tanulmányi üzemlátogatások

2022.06.02.
Sopron, Székesfehérvár, Szombathely
Április-májusban újra házigazda lehetett a FALCO Zrt!

bővebben

FALCO Zrt. Weöres Sándor Színház évadzáró gála

2022.05.30.
Újholdbeli csónakban vontuk fel a fenntarthatóság függönyét!

 

bővebben

Egy Állatijó Nap - beszámoló

2022.05.27.
Csaholó csibészek csattanós csínyeivel csalicsontot csúsztattunk a nyárnak!

 

bővebben

Kovács Tamás - Faipari ágazati készségtanács elnöke

2022.05.25.
Gyakorlatorientált oktatás a fiatal generációk sikeréért, a szakma presztízsének a növelésért - Újraalakultak az ágazati készségtanácsok, a FALCO Zrt. képviseletében Kovács Tamás PR vezető lett az elnök

bővebben

FALCO Zrt. Üzemlátogatások

2022.05.24.
Sopron, Székesfehérvár, Szombathely - Április-májusban újra házigazda lehetett a FALCO Zrt!

 

bővebben

FALCO Zrt. PénTények Méhek Világnapja

2022.05.20.
A Méhek Világnapján örömmel (és ezúttal már hivatalosan) jelentjük be, hogy a FALCO Zrt. saját területén három méhkaptár átadásával járul hozzá a fenntartó fejlődéshez, a biodiverzitás védelméhez.

bővebben

FALCO Zrt. Konyhakiállítás

2022.05.06.
Konyhakiállítás 2022 - Antracit vázba zárt csúcstechnológia a gasztronómia oltárán.
 

bővebben

FALCO Zrt. GROW faültetés - Pécs

2022.05.04.
Az április sem múlhatott el faültetés nélkül: a Falco Zrt. és a KRONOSPAN-MOFA Kft. közös felajánlása nyomán Pécs városa is gazdagodott 100 új facsemetével.

 

bővebben

FALCO Zrt. Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ - helyzetjelentés

2022.04.07.
Állnak a falak! A FALCO Zrt, Szombathely MJV és az Evangélikus Diakóniai Központ együttműködésének 2021. szeptemberi közös bejelentését követően alig 155 nap alatt bővítették ki egy új, több mint 1000 négyzetméteres épületszárnnyal a diakóniai központot.

 

bővebben

FALCO Zrt. GROW faültetés Csaba út

2022.03.30.
Folytatódik a februárban elindított 1000 fa program, ezúttal a FALCO Zrt. által vállalt 73 fa telepítésének első ütemével. A cég munkatársai - alapos előkészítést követően - a héten a Csaba utcai felüljáró környékén ültettek...

bővebben

FALCO Zrt. KGTP

2022.03.16.
KÖRFORGÁSOS GAZDASÁG TECHNOLÓGIAI PLATFORM - a versenyképesebb Magyarországért!
2022.03.11-én, pénteken, a FALCO Zrt. és más, stratégiai jelentőségű magyar vállalatok, oktatási-kutatási intézmények részvételével, az Európai Unió célkitűzéseivel összhangban, megalakult a Körforgásos Gazdaság Technológia Platform (KGPT).

bővebben

FALCO Zrt. Ukrajna

2022.03.14.
A szükség órájában segítő kezet nyújtani emberi kötelesség.
A FALCO Zrt. a dolgozói körében gyűjtést szervezett az orosz offenzíva miatt otthonukat elhagyó ukrán polgárok számára, csatlakozva A Szombathelyi Evangélikus Egyházközség Szeretetszolgálatáért Alapítvány...

bővebben

Szállítmányozást segítő SMS Beléptető Rendszer / Forwarders Alert! New Text Message Based Check In System

A hétfői naptól kezdődően (2021.11.29.) elindítjuk az új SMS alapú bejelentkezést a FALCO-nál!
From Monday (2021.11.29) we will start the new TEXT MESSAGE based check in system at FALCO!

bővebben

FALCO Zrt. Bercsényi Iskola rajzok

2021.11.10.
A Szombathelyi Bercsényi Miklós Általános Iskola rajzpályázatot hirdetett nagycsoportos óvodásoknak "Királyfi és Királylány" címmel. A pályázatra 11 szombathelyi óvodából 87 alkotás érkezett, amiket az iskola rajztanárokból álló zsűrije bírált el.

bővebben

FALCO Zrt. Anyaghatékony Vállalat kitüntetés

2021.11.10.
2021.10.27-én az „Anyaghatékony Vállalat” megtisztelő címet az Áder János köztársasági elnök fővédnökségével fémjelzett Virtuális Erőmű Program (VEP) 10. jubileumi Parlamenti díjátóján a cég vezérigazgatója, Novák Tibor vette át.

bővebben

FALCO Zrt. Soproni Egyetem workshop

2021.11.03.
Túl a tervezési folyamaton, túl a díjátadón is nagy öröm a FALCO Szombathely Furniture Cluster számára visszanézni a Soproni Egyetemmel közös workshop legjobb pillanatait.
 

bővebben

FALCO Zrt. Új CK részleg

2021.10.29.
Megnövekedett kapacitás és automatizált gépsorok, mindez a fenntarthatóság égisze alatt!

Szeptember elején próbaüzembe állt a @falcozrt Zanati úti telephelyén az új Betonyp cementkötésű forgácslap megmunkáló részleg.

bővebben

FALCO Zrt. Lesoprodukt

2021.10.22.
Állandó partnerünk, a szlovén @lesoprodukt.eu termékbemutatóval és ipartelep-bejárással egybekötött üzleti célú látogatást tett a @falcozrt Zanati úti telephelyén.

bővebben

FALCO Zrt. Zuzmófal

2021.10.19.
Zöld (környezet).Urbán (design).Zéró (emisszió).Modern (stílus).Óriási (siker) – Lélegzöld-Lélegző keretet kapott a FALCO Zrt. mintakonyhája!

bővebben

FALCO Zrt. Családi Nap

2021.10.16.
A népszokás szerint szüret idején (október 16-17) tilos volt a munka, így kis csúszással ugyan, de az inget mi is pólóra, a szövetnadrágot farmerre cseréltük. A Szakmai Nap és a Budapest Design Week professzionális programsorozatát követő Családi Napon a kikapcsolódásé volt a főszerep.

bővebben

FALCO Zrt. Faipari design konferencia és kiállítás - BDW 2. nap

2021.10.15.
A keddi program után pénteken már a @falcozrt Zanati úti telephelye adott otthont a @budapestdesignweek égisze alatt megrendezett faipari design konferencia és kiállítás második, kiemelt napjának.

bővebben

FALCO Zrt. Szakmai Nap

2021.10.14.
Október 14-én „A FALCO Zrt. szerepvállalása a körforgásos gazdaságban” címmel Szakmai Napra került sor a cég Zanati úti telephelyén.

bővebben

FALCO Zrt. BDW 1. nap - Egészségügy és fenntarthatóság

2021.10.12.
A mai naptól a @falcozrt is csatlakozik a @budapestdesignweek 2021-es programsorozatához, aminek az első szombathelyi állomása az @agora.savaria Kulturális Központ, ami a fenntarthatóság és az egészségügy kapcsolatát állítja fókuszba.

bővebben

FALCO Zrt. Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ

2021.09.26.
„Szombathely örül” - fogalmazott Dr. Nemény András Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, majd a szót átvéve Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára folytatta: „Ha Szombathely örül, akkor a nemzet is örül”.

bővebben

FALCO Zrt. KISZ lakótelep kutyafuttató

2021.09.25.
Csillogó szemek, vidám csaholás és az önfeledt játék percei az indiánnyár kellemes melegében. Szeptember utolsó hétvégéjétől egy vadonatúj agility pálya várja a gazdikat és kedvenceiket a Károly Róbert utcai kutyafuttatón, a KISZ lakótelepen.

bővebben

Horvátország/Muraj összefogás

2021.08.05.
2020. december 29-én a horvátországi Petrinya városát és közvetlen környékét 140 év viszonylagos „tektonikai nyugalom” után olyan súlyos földrengés rázta meg, amit még a szombathelyiek is éreztek.

bővebben

Éves energetikai szakreferensi riport 2020

A FALCO Zrt. eleget téve törvényi kötelezettségeinek, tájékoztatásként elhelyezte honlapján a 2020-as év energetikai tevékenységéről szóló összefoglaló anyagot.

bővebben

FALCO Zrt. segítségnyújtása a COVID 19 járvány elleni védekezésben

Újabb segítség érkezett a COVID 19 járvány elleni védekezésben. Közép-Kelet Európa egyik legjelentősebb bútor- és építőipari lemezgyártó cége, a szombathelyi székhelyű FALCO Zrt. ajánlotta fel segítségét a szociális és gyermekvédelmi szférának.

bővebben

A FALCO Zrt. az innováció során továbbra is a tradicionális alapokra épít

Újabb beruházások valósulnak meg a HIPA Egyedi Kormánydöntés támogatásával

bővebben

Éves energetikai szakreferensi riport 2019

A FALCO Zrt. eleget téve törvényi kötelezettségeinek 2019. május 31-ig tájékoztatásként elhelyezte honlapján a 2019-es év energetikai tevékenységéről szóló összefoglaló anyagot.

bővebben

A bajban a bizalom és az önzetlen segítség a legfontosabb!

2020. április 15-én este egy kiemelt tűzesethez riasztották a szombathelyi katasztrófavédelem szakembereit. Mint ahogy az a híradásokból is tudható, a szombathelyi Körmendi úti szeméttelepen tárolt zöldhulladék depó egy részén keletkezett a tűz.

bővebben

Elkötelezettségünk a COVID-19 járvány során

Mivel a COVID-19 továbbra is hatással lesz az emberekre és a világ más országaira, szeretnénk kifejezni elkötelezettségünket Önök, munkatársaink, ügyfeleink, beszállítóink és partnereink iránt.

bővebben

Támogatás

Tiszteletünk és megbecsülésünk jeléül a FALCO Zrt. vezetése a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház részére a mai napon 1 000 000,- forint azonnali pénzügyi támogatás átutalásáról intézkedett, a koronavírus járványhelyzettel kapcsolatos megnövekedett kiadások segítésére.

bővebben

Adj otthont egy vércsecsaládnak!

A FALCO Zrt. is csatlakozott az Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi akciójához, mely keretében speciális műfészkeket helyez ki vörös vércsék számára Vas megyében, e tartós otthonok felkínálásával segíti elő a kistestű sólyomfélék minél nagyobb számú megtelepedését a régióban.

bővebben

FALCO-fontos partner a fenntarthatóságban és környezetvédelemben

A következő lépés: a recycling technológia fejlesztése!
 

bővebben

Fenntarthatósági konferencia Szombathelyen

Nagyszabású konferenciát tartott 2019. november 6-án Szombathelyen a FALCO Zrt. a Lignomat Kft.-vel, a Soproni Egyetemmel, a FALCO REC Kft.-vel és a FALCO Szombathely Furniture Klaszterrel közös rendezésben, "Fenntarthatóság,- hulladékgazdálkodás és környezetmenedzsment a faiparban" címmel.

bővebben

FALCO REC - Egy bútor újjászületése

FÖLDÜNK FORRÁSAI VÉGESEK! A fenntarthatóbb gazdaság biztosítása érdekében a közösen járható út a környezettudatosság, a körforgásos gazdaság megvalósítása. A FALCO Zrt. a fenntarthatóságot szem előtt tartva, a FAIPAR körforgásos gazdaságát kívánja megteremteni.

bővebben

FALCO Image Film

FALCO - The modern way of living

bővebben

Mirror Gloss MDF - a még ragyogóbb csillogásért

Minőség iránti elkötelezettségünket előtérbe helyezve folyamatosan keressük azon lehetőségeket, hogy miként tudnánk a gyorsan változó piaci trendeknek és vásárlói igényeknek a lehető legteljesebb módon megfelelni, s termékeinket a bútoripar és a belsőépítészet számára még vonzóbbá tenni.

bővebben

Bemutatkozik a FALCO LOVE 2019 kollekció

2018. október 25-én exkluzív környezetben került megrendezésre a FALCO Design Day rendezvényünk, melynek keretében mutattuk be kiemelt partnereink számára az új FALCO LOVE 2019 kollekciónkat.

bővebben

Energiahatékony Vállalat 2019

2019. március 6-án, a nemzetközi energiatakarékossági világnapon, Áder János köztársasági elnök, a Virtuális Erőmű Program (VEP) fővédnöke részvételével az Országház Felsőházi üléstermében a program X. jubileumi díjátadóján a FALCO Zrt-nek Energiahatékony Vállalat díjat adományoztak.

bővebben

Éves energetikai szakreferensi riport 2018

A FALCO Zrt. eleget téve törvényi kötelezettségeinek 2019. május 31-ig tájékoztatásként elhelyezte honlapján a 2018-as év energetikai tevékenységéről szóló összefoglaló anyagot.

bővebben

MagyarBrands elismerés

A FALCO Zrt. ismét Business Superbrands kitüntetésben részesült és immáron  negyedik alkalommal nyerte el a kiváló üzleti márka kategóriában a MagyarBrads elismerést.

bővebben

Éves energetikai szakreferensi riport 2017

A FALCO Zrt. eleget téve törvényi kötelezettségeinek 2018. május 31-ig tájékoztatásként elhelyezte honlapján a 2017-es év energetikai tevékenységéről szóló összefoglaló anyagot.

bővebben

Energiatudatos Vállalat 2018

A FALCO Zrt. elnyerte az „ENERGIATUDATOS VÁLLALAT” CÍMet

Folyamatosan a gyors, fenntartható bővülésért és fejlődésért dolgozunk, annak érdekében, hogy megtartsuk technikai előnyünket, fejlesszük logisztikánkat és kövessük saját, szigorú környezeti követelményeinket. 
 

bővebben

Szakmák éjszakája 2018

2018. április 13. (péntek) 18:00-22:00
Helyszín: FALCO Zrt. Szombathely, Zanati út 26.

Programok: "Lélegzetelállító 360 fokos körpanoráma egy gombnyomásra", Életpályamodell, ÉRETTSÉGI UTÁNI 2 ÉVES TECHNIKUS KÉPZÉS, SOE SKK HALLGATÓK BEMUTATKOZÁSA, CNC marás, kisszékek összeállítása, GYÁRLÁTOGATÁS
 

bővebben

FALCO természetesen

Mi a FALCO Zrt.-nél fontosnak tartjuk, hogy mindig többet tegyünk környezetünkért, így egy új örömteli projektbe fogtunk: az alapanyag téri zajvédő dombon 300m hosszon zöld növényzetet telepítünk.

A hely adottságainak (éghajlat, fekvés) megfelelően alakítjuk a természetes közeget, így 300 db cserjét és 300 db nagyméretű (2-4 m-es) fát ültetünk.

bővebben

CSÚCSMINŐSÉGŰ
TERMÉKEK

VEVŐI IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSE
KEDVEZŐ ÁRAKON

KÖZEL 80 ÉVES GYÁRTÓI
TAPASZTALAT

GYORS REAKCIÓ A PIACI- ÉS
TECHNOLÓGIA VÁLTOZÁSOKRA

Copyright © 2020. FALCO Zrt. Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelem

developed by _ Y