• A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő
A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő

Hírek

Éves energetikai szakreferensi riport 2020

A FALCO Zrt. eleget téve törvényi kötelezettségeinek, tájékoztatásként elhelyezte honlapján a 2020-as év energetikai tevékenységéről szóló összefoglaló anyagot.

bővebben

FALCO Zrt. segítségnyújtása a COVID 19 járvány elleni védekezésben

Újabb segítség érkezett a COVID 19 járvány elleni védekezésben. Közép-Kelet Európa egyik legjelentősebb bútor- és építőipari lemezgyártó cége, a szombathelyi székhelyű FALCO Zrt. ajánlotta fel segítségét a szociális és gyermekvédelmi szférának.

bővebben

A FALCO Zrt. az innováció során továbbra is a tradicionális alapokra épít

Újabb beruházások valósulnak meg a HIPA Egyedi Kormánydöntés támogatásával

bővebben

Éves energetikai szakreferensi riport 2019

A FALCO Zrt. eleget téve törvényi kötelezettségeinek 2019. május 31-ig tájékoztatásként elhelyezte honlapján a 2019-es év energetikai tevékenységéről szóló összefoglaló anyagot.

bővebben

A bajban a bizalom és az önzetlen segítség a legfontosabb!

2020. április 15-én este egy kiemelt tűzesethez riasztották a szombathelyi katasztrófavédelem szakembereit. Mint ahogy az a híradásokból is tudható, a szombathelyi Körmendi úti szeméttelepen tárolt zöldhulladék depó egy részén keletkezett a tűz.

bővebben

Elkötelezettségünk a COVID-19 járvány során

Mivel a COVID-19 továbbra is hatással lesz az emberekre és a világ más országaira, szeretnénk kifejezni elkötelezettségünket Önök, munkatársaink, ügyfeleink, beszállítóink és partnereink iránt.

bővebben

Támogatás

Tiszteletünk és megbecsülésünk jeléül a FALCO Zrt. vezetése a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház részére a mai napon 1 000 000,- forint azonnali pénzügyi támogatás átutalásáról intézkedett, a koronavírus járványhelyzettel kapcsolatos megnövekedett kiadások segítésére.

bővebben

Adj otthont egy vércsecsaládnak!

A FALCO Zrt. is csatlakozott az Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi akciójához, mely keretében speciális műfészkeket helyez ki vörös vércsék számára Vas megyében, e tartós otthonok felkínálásával segíti elő a kistestű sólyomfélék minél nagyobb számú megtelepedését a régióban.

bővebben

FALCO-fontos partner a fenntarthatóságban és környezetvédelemben

A következő lépés: a recycling technológia fejlesztése!
 

bővebben

Fenntarthatósági konferencia Szombathelyen

Nagyszabású konferenciát tartott 2019. november 6-án Szombathelyen a FALCO Zrt. a Lignomat Kft.-vel, a Soproni Egyetemmel, a FALCO REC Kft.-vel és a FALCO Szombathely Furniture Klaszterrel közös rendezésben, "Fenntarthatóság,- hulladékgazdálkodás és környezetmenedzsment a faiparban" címmel.

bővebben

FALCO REC - Egy bútor újjászületése

FÖLDÜNK FORRÁSAI VÉGESEK! A fenntarthatóbb gazdaság biztosítása érdekében a közösen járható út a környezettudatosság, a körforgásos gazdaság megvalósítása. A FALCO Zrt. a fenntarthatóságot szem előtt tartva, a FAIPAR körforgásos gazdaságát kívánja megteremteni.

bővebben

FALCO Image Film

FALCO - The modern way of living

bővebben

Mirror Gloss MDF - a még ragyogóbb csillogásért

Minőség iránti elkötelezettségünket előtérbe helyezve folyamatosan keressük azon lehetőségeket, hogy miként tudnánk a gyorsan változó piaci trendeknek és vásárlói igényeknek a lehető legteljesebb módon megfelelni, s termékeinket a bútoripar és a belsőépítészet számára még vonzóbbá tenni.

bővebben

Bemutatkozik a FALCO LOVE 2019 kollekció

2018. október 25-én exkluzív környezetben került megrendezésre a FALCO Design Day rendezvényünk, melynek keretében mutattuk be kiemelt partnereink számára az új FALCO LOVE 2019 kollekciónkat.

bővebben

Energiahatékony Vállalat 2019

2019. március 6-án, a nemzetközi energiatakarékossági világnapon, Áder János köztársasági elnök, a Virtuális Erőmű Program (VEP) fővédnöke részvételével az Országház Felsőházi üléstermében a program X. jubileumi díjátadóján a FALCO Zrt-nek Energiahatékony Vállalat díjat adományoztak.

bővebben

Éves energetikai szakreferensi riport 2018

A FALCO Zrt. eleget téve törvényi kötelezettségeinek 2019. május 31-ig tájékoztatásként elhelyezte honlapján a 2018-as év energetikai tevékenységéről szóló összefoglaló anyagot.

bővebben

MagyarBrands elismerés

A FALCO Zrt. ismét Business Superbrands kitüntetésben részesült és immáron  negyedik alkalommal nyerte el a kiváló üzleti márka kategóriában a MagyarBrads elismerést.

bővebben

Éves energetikai szakreferensi riport 2017

A FALCO Zrt. eleget téve törvényi kötelezettségeinek 2018. május 31-ig tájékoztatásként elhelyezte honlapján a 2017-es év energetikai tevékenységéről szóló összefoglaló anyagot.

bővebben

Energiatudatos Vállalat 2018

A FALCO Zrt. elnyerte az „ENERGIATUDATOS VÁLLALAT” CÍMet

Folyamatosan a gyors, fenntartható bővülésért és fejlődésért dolgozunk, annak érdekében, hogy megtartsuk technikai előnyünket, fejlesszük logisztikánkat és kövessük saját, szigorú környezeti követelményeinket. 
 

bővebben

Szakmák éjszakája 2018

2018. április 13. (péntek) 18:00-22:00
Helyszín: FALCO Zrt. Szombathely, Zanati út 26.

Programok: "Lélegzetelállító 360 fokos körpanoráma egy gombnyomásra", Életpályamodell, ÉRETTSÉGI UTÁNI 2 ÉVES TECHNIKUS KÉPZÉS, SOE SKK HALLGATÓK BEMUTATKOZÁSA, CNC marás, kisszékek összeállítása, GYÁRLÁTOGATÁS
 

bővebben

FALCO természetesen

Mi a FALCO Zrt.-nél fontosnak tartjuk, hogy mindig többet tegyünk környezetünkért, így egy új örömteli projektbe fogtunk: az alapanyag téri zajvédő dombon 300m hosszon zöld növényzetet telepítünk.

A hely adottságainak (éghajlat, fekvés) megfelelően alakítjuk a természetes közeget, így 300 db cserjét és 300 db nagyméretű (2-4 m-es) fát ültetünk.

bővebben

CSÚCSMINŐSÉGŰ
TERMÉKEK

VEVŐI IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSE
KEDVEZŐ ÁRAKON

KÖZEL 80 ÉVES GYÁRTÓI
TAPASZTALAT

GYORS REAKCIÓ A PIACI- ÉS
TECHNOLÓGIA VÁLTOZÁSOKRA

Copyright © 2020. FALCO Zrt. Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelem

developed by _ Y