• A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő
A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő

Környezet

Éves energetikai szakreferensi riport 2023

A FALCO Zrt. eleget téve törvényi kötelezettségeinek (122/2015. (V. 26.) Korm. rendelet az energiahatékonyságról szóló törvény végrehajtásáról 7/A. § e-pont) 2024. május 31-ig tájékoztatásként elhelyezte honlapján a 2023-as év energetikai tevékenységéről szóló összefoglaló anyagot.

bővebben

A FALCO Zrt. 2014 -óta rendelkezik ISO EN 45001:2018 tanúsítvánnyal

A MEBIR (Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonsági Irányítási rendszer) egy olyan vállalat irányítási rendszer, amely célja, hogy a munkavédelmi jogszabályoknak maradéktalanul megfelelő, az egészséget nem veszélyeztető, biztonságos munkavégzés feltételei létrejöjjenek és működjenek.

bővebben

Éves energetikai szakreferensi riport 2022

A FALCO Zrt. eleget téve törvényi kötelezettségeinek (122/2015. (V. 26.) Korm. rendelet az energiahatékonyságról szóló törvény végrehajtásáról7/A. §) 2023. május 31-ig tájékoztatásként elhelyezte honlapján a 2022-es év energetikai tevékenységéről szóló összefoglaló anyagot.

bővebben

Anyaghatékony Vállalat kitüntetés 2021

2021.10.27-én az „Anyaghatékony Vállalat” megtisztelő címet az Áder János köztársasági elnök fővédnökségével fémjelzett Virtuális Erőmű Program (VEP) 10. jubileumi Parlamenti díjátóján a cég vezérigazgatója, Novák Tibor vette át.

bővebben

Éves energetikai szakreferensi riport 2017

A FALCO Zrt. eleget téve törvényi kötelezettségeinek ((122/2015. (V. 26.) Korm. rendelet az energiahatékonyságról szóló törvény végrehajtásáról7/A. §)) 2018. május 31-ig tájékoztatásként elhelyezte honlapján a 2017-es év energetikai tevékenységéről szóló összefoglaló anyagot.

bővebben

Energiatudatos Vállalat cím

A FALCO Zrt. elnyerte az  „ENERGIATUDATOS VÁLLALAT” CÍMet

Folyamatosan a gyors, fenntartható bővülésért és fejlődésért dolgozunk, annak érdekében, hogy megtartsuk technikai előnyünket, fejlesszük logisztikánkat és kövessük saját, szigorú környezeti követelményeinket.  
 

bővebben

Környezet

A FALCO büszke a környezettel kapcsolatban felvállalt szerepére, melyet a fa-beszállítói láncban betölt. Azáltal, hogy a faalapanyagú laptermékek termeléséhez a fűrésziparból származó hulladékterméket használjuk fel, gyakorlatilag azt biztosítjuk, hogy a fa, mint szűkös nyersanyagforrás, kiemelten megbecsült szerepet kap.

bővebben

A természet és a természetes anyagok iránti tisztelet

Gyenge minőségű famaradékokat, kis farönköket és újrahasznosított fát használunk fel ahhoz, hogy műszakilag kiváló minőségű megmunkált terméket állítsunk elő. Újrahasznosítjuk a hulladéktermékeket, melyek a feldolgozási folyamatokban keletkeznek vagy ahhoz használjuk fel, hogy kibocsátás semleges energiát állítsunk elő a gyár területén.

bővebben

FALCO Zrt. környezetpolitikája

A környezetvédelem vezetési irányelveink fontos részét képezi. A mindennapokban gyakorolt környezetvédelemmel járulunk hozzá vállalatunk fennmaradásához és sikerességéhez. Környezetpolitikánk, valamint az abban foglaltak megvalósítása cégcsoportunk minden munkatársára érvényes világszerte.

bővebben

CARB tanúsítványt kapott a FALCO a natúr faforgácslapjáért

A California Air Resources Board (CARB) képviseli a világ egyik legszigorúbb hatóságát a levegő minőségével és a légszennyezés korlátozásával kapcsolatban. Az ügynökség hatásköre kiterjed az autóipartól a fogyasztási cikkek előállításáig.

bővebben

FALCO megkapta az FSC® tanúsítványt

2010. augusztusában a FALCO megkapta a Forest Stewardship Council® (FSC®) tanúsítványt.
A Forest Stewardship Council® (FSC®) egy globális, nonprofit szervezet, amelynek feladata a felelős erdőgazdálkodás világszerte történő támogatása. Az FSC a felelős erdőgazdálkodás elfogadott elvein alapuló szabványokat határoz meg, amelyeket a környezeti, társadalmi és gazdasági szereplők támogatnak.

bővebben

FALCO megkapta a PEFC™ tanúsítványt

A PEFC™ minősítéssel és/vagy címkével ellátott termékek garantálják az ügyfelek és a fogyasztók számára, hogy a nyersanyaguk fenntartható erdőgazdálkodásból származik.

bővebben

FALCO megkapta az ISO 14001 tanúsítványt

Az ISO 14001 rendszer célja, hogy egy vállalat folyamatai szabályozásával a környezeti terheléseket csökkentse, ezzel is biztosítva a környezetszennyezés csekély mértékét.

bővebben

CSÚCSMINŐSÉGŰ
TERMÉKEK

VEVŐI IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSE
KEDVEZŐ ÁRAKON

KÖZEL 80 ÉVES GYÁRTÓI
TAPASZTALAT

GYORS REAKCIÓ A PIACI- ÉS
TECHNOLÓGIA VÁLTOZÁSOKRA

Copyright © 2020. FALCO Zrt. Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelem

developed by _ Y