• A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő
A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő

FALCO megkapta az FSC® tanúsítványt

 2010. augusztusában a FALCO Zrt. a bonni székhelyű 'Forest Stewardship Council' nevű nemzetközi szervezettől (FSC®) felhatalmazást kapott az FSC® tanúsítvány           alkalmazására az általa gyártott termékeknél. A FALCO cég vevőinek ez a tanúsítány igazolja, hogy minden - a termékek gyártásánál felhasznált - nyers faanyag FSC®       által ellenőrzöttnek minősül.

 Az FSC® szabványokat fejlesztett ki a faalapú laptermékek gyártásának teljes folyamatára, hogy biztosítsa az állománymegújító erdőgazdálkodást, az igazolt és                 felelősséggel végzett fafelhasználás révén, egészen a végső felhasználóhoz való szállításig. A fabeszerzés valamennyi szakaszát, valamint a gyártási folyamatot egy         független szervezet ellenőrzi, amely felügyeli a vállalatnál e területen érvényes belső eljárási rendet is.


A faipari termékeken az FSC® címke igazolja a felelősséggel végzett fafelhasználást. Ez a tanúsítvány világszerte elismert a vevők, az üzleti partnerek, valamint a              pénzügyi intézmények és a felügyelő szervezetek által is és egyben azt igazolja, hogy a FALCO Zrt. a fafelhasználás területén megfelel a legmagasabb szintű társadalmi elvárásoknak és környezetvédelmi előírásoknak.

 FALCO FSC tanúsítvány 2021.01 - 2025.08. (pdf)

FSC tanúsítvány érvényessége: https://info.fsc.org/details.php?id=a0240000005vBfjAAE&type=certificate
 

FALCO Zrt.
Zanati u. 26.  9700 Szombathely  Hungary

T +36 94 516-600, F +36 94 516-693

CSÚCSMINŐSÉGŰ
TERMÉKEK

VEVŐI IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSE
KEDVEZŐ ÁRAKON

KÖZEL 80 ÉVES GYÁRTÓI
TAPASZTALAT

GYORS REAKCIÓ A PIACI- ÉS
TECHNOLÓGIA VÁLTOZÁSOKRA

Copyright © 2020. FALCO Zrt. Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelem

developed by _ Y