• A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő
A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő

FALCO Zrt. KISZ lakótelep kutyafuttató

Csillogó szemek, vidám csaholás és az önfeledt játék percei az indiánnyár kellemes melegében. Szeptember utolsó hétvégéjétől egy vadonatúj agility pálya várja a gazdikat és kedvenceiket a Károly Róbert utcai kutyafuttatón, a KISZ lakótelepen.

A
FALCO Zrt. a parkot „örökbe fogadva” újrahasznosított falamezekből készült, többelemű ügyességi pályát telepített a Perint patak partjára, amit az ebek kedvük szerint használhatnak, immár este 8 óra után is – hiszen mindannyiunkban élénken él még a kijárási korlátozás emléke és a szabadság röpke percei, amivel négylábú társaink ajándékoztak meg bennünket. A kutyaszépségversennyel egybekötött megnyitón az Alpok Alfa Kutyaiskola és Kutyakozmetika munkatársai és kutyusaik mutatták be a pálya használatát, praktikus tanácsokkal és vidám pillanatokkal gazdagítva a jelenlévőket.

A kutyák hű társaink több mint tizenötezer éve, ugatásukban a természet ősi hangja csendül fel. Legyünk hálásak a szeretetükért és a tőlük tanult alázattal, figyelemmel váltsuk valóra a körforgást!


 

CSÚCSMINŐSÉGŰ
TERMÉKEK

VEVŐI IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSE
KEDVEZŐ ÁRAKON

KÖZEL 80 ÉVES GYÁRTÓI
TAPASZTALAT

GYORS REAKCIÓ A PIACI- ÉS
TECHNOLÓGIA VÁLTOZÁSOKRA

Copyright © 2020. FALCO Zrt. Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelem

developed by _ Y