• A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő
A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő

Újdonságok és fejlesztések

AZ UTWS BERUHÁZÁS A PRÓBAÜZEMMEL FOLYTATÓDIK

FALCO Zrt.: A 2018. április 03-án a régi szűrőberendezés leállt és véglegesen üzemen kívül lett helyezve! A világ legmodernebb szűrőrendszerének üzembe helyezése, 2018. szeptember 10-ig megvalósult, ezzel egyidőben megkezdődött a próbaüzemi tevékenység. A FALCO Zrt. mint eddig mindig, ezúttal is megerősíti azirányú elkötelezettségét, hogy a legmagasabb környezetvédelmi normáknak való megfelelés, a legmodernebb termelési egységek és a lakosság általi elfogadás alapvető feltételei annak, hogy a vállalat fenntartható telephelyet alakíthasson ki.
 
A világ legmodernebb szűrőrendszerének üzembe helyezésével a vállalat egy nagy lépést tett előre és betartotta a lakosságnak tett ígéretét!
 
FALCO Zrt.
Szombathely, 2018. szeptember 10.

Tovább

Az UTWS beruházás hamarosan lezárul!

FALCO Zrt.: A régi szűrőberendezés leállt és véglegesen üzemen kívül! A világ legmodernebb szűrőrendszerének üzembe helyezése immár közel van!
 
A FALCO Zrt már 2014-ben elhatározta, hogy körülbelül 8 milliárd forintot fektet a jelenleg legkorszerűbb szűrőrendszer kialakításába. 2017 januárja óta nagy erőkkel folynak a munkálatok az új UTWS szűrő felépítésén.

Tovább

UTWS Környezetvédelmi Beruházás

FALCO Zrt: Felkészült a jövőre és átlátható!
Teljes elkötelezettség az új, modern szűrőberendezés felépítése mellett. Nyílt nap október 28-án!
 
A legmagasabb környezetvédelmi normáknak való megfelelés, a legmodernebb termelési egységek és a lakosság általi elfogadás alapvető feltételei a fenntartható telephely kialakításának, ebben mindenki egyetért a sikeres faipari lemezgyártónál.

Tovább

Új Kronospan Aryl lapok a FALCO Zrt. kínálatában

A csodálatos csillogás és a matt elegancia... - RÉSZLETEK >>

Tovább

Új Mirror Gloss design a FALCO Zrt. kínálatában

Számunkra a design életstílus és fejlődésünk egyik alapköve.
Nélküle nem élünk, nem fejlődünk, létszükségletünk.
Vele dolgozunk, érte küzdünk. Irányt mutatunk és kifejezünk... - RÉSZLETEK >>

Tovább

2016.02.15.
DESIGN BOOM A FALCO-BAN
Számunkra a design életstílus és fejlődésünk egyik alapköve. Nélküle nem élünk, nem fejlődünk, létszükségletünk. Vele dolgozunk, érte küzdünk. Irányt mutatunk és kifejezünk.
Tovább...

                   

2015.09.01.
A FALCO ismét utat mutat
A FALCO Zrt. 2015. szeptember 01-jétől ismét új úton indult el, amelynek során Mirror Gloss széria laptermelését az eddig egyoldalon fényes kínálatról, Európában elsőként átállítja kétoldalon tükörfényes kivitelre.
Tovább..

                   

2015.01.20.

Utat mutatunk

A FALCO Zrt. az új év kezdetén ismét utat mutat: teljes forgácslap-termelésünket átállítottuk a különösen alacsony károsanyag-kibocsátású E-LE szabványra.
Elkötelezetten védjük környezetünket, bizonyítja ezt az is, hogy termékeinket a különösen alacsony károsanyagkibocsátású E-LE pillangó emblémával látjuk el.
Tovább...


2012.12.05.
3D enteriőr tervező
Decembertől elérhető honlapunkon a 3D enteriőrtervező programunk.Ezen program segítségével Ön könnyedén berendezheti 12 enteriőrünk valamelyikét.
Tovább..2012.04.16.

Trendi akció 2. időszak - Rigoletto Bronz és Uni Metál Bronz
2012. április 16. és 27. között kedvezményes áron kínáljuk 606 FS21 Rigoletto Bronz és 300 FS15 Uni Metál Bronz dekorjainkat 18 mm-s lapvastagságban.

Tovább...


2012.04.02.

Trendi akció - Baltimore Dió és Krém

2012. április 2 és 13 között kedvezményes áron kínáljuk 537 FS15 Baltimore Dió és 348 FS02 Krém dekorjainkat 18 mm-es lapvastagságban.

Tovább...


 2011.07.06.

Nagy sikert aratott a FALCO idei Házivására

2011 június 23.-án és 24.-én került megrendezésre a FALCO Zrt. idei házivására. A két napos rendezvény első napján a belföldi, míg második napján az export illetőségű továbbforgalmazó partnereket látta vendégül a FALCO. Két nap alatt összesen 40 cég több mint 100 fővel képviseltette magát a szakmai programokon.
Tovább...


 2011.04.28.

Worktop Trends 2011 - 11 új munkalap dekor a 2011-es évre

A FALCO a tavaly ősszel rendezett nagysikerű házi vásáron jelentette be az érdeklődőknek, hogy 2011 során a munkalap kínálatát új dekorokkal kívánja fejleszteni és bővíteni. A fejlesztési irányokat kifejezetten a piaci igények figyelembevétele mellett kívánták végrehajtani.
Tovább...


 2011.02.03.

CARB tanúsítványt kapott a FALCO a natúr faforgácslapjáért

A California Air Resources Board (CARB) képviseli a világ egyik legszigorúbb hatóságát a levegő minőségével és a légszennyezés korlátozásával kapcsolatban. Az ügynökség hatásköre kiterjed az autóipartól a fogyasztási cikkek előállításáig.
Tovább...


 2010.09.20.

Nyílt nap

2010. szeptember 18-án, szombaton került sor a FALCO Nyílt Napra. Több mint 400 dolgozót, azok barátait és családtagjait látta vendégül a cég, számos műsor kíséretében. A rendezvény 14.00 órakor kezdődött gyermek-programokkal, lehetősége volt a kicsiknek az óriás csúszda, légvár, sumo és egyéb játékok kipróbálására.
Tovább...


2010

15 új dekor és egy pompás új struktúra: kitettünk magunkért.

Mit jelent kifejleszteni valamit? A szó eredeti jelentése szerint a fejlesztés a potenciális és új lehetőségek megvalósításának a folyamata. A legjobb cégek számára ez egy non-stop gyakorlat, ahol egy cél elérése önmagában gerjeszti a következő célkitűzést.
Tovább... 

2009

Egy nagymultú cég új jövőt épít!

A FALCO Zrt. határozott lépésekkel a jövő felé: a cég új arculatával a jelenlegi és jövőbeni piacain, mint modern és kompetens partner kíván megjelenni. A nagy múltú cég történelmi gyökerei 1939-ig nyúlnak vissza. A vállalat ma már Közép- és Kelet-Európa egyik vezető bútor- és építőipari faalapú lemezgyártójává nőtte ki magát.
Tovább...


FALCO Zrt.
Zanati u. 26.  9700 Szombathely  Hungary

T +36 94 516-600, F +36 94 516-693

 
 

CSÚCSMINŐSÉGŰ
TERMÉKEK

VEVŐI IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSE
KEDVEZŐ ÁRAKON

KÖZEL 80 ÉVES GYÁRTÓI
TAPASZTALAT

GYORS REAKCIÓ A PIACI- ÉS
TECHNOLÓGIA VÁLTOZÁSOKRA

Copyright © 2020. FALCO Zrt. Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelem

developed by _ Y