• A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő
A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő

Cégbemutató

Filozófia

A technológiailag elsőosztályú, kedvező árú, faalapanyagú laptermékek szállítójaként lényegesen hozzájárulunk a faalapanyagú laptermékek tovább-fejlesztéséhez. Termékeinket majdnem minden területen használják, a padlótól a bútorokon keresztül az ablakkeretig.

bővebben

Történet

Innováció a legjobb módja egy nagymúltú hagyományokkal rendelkező céget a jövő felé vezetni. A cég, amely 1939-ben Szombathelyen egy kis fűrészüzemként indult, mára Közép-Kelet Európa egyik legjelentősebb bútor- és építőipari lemezgyártójává nőtte ki magát. Mindig újabb és újabb termékekkel, modern technológiákkal a ma és a holnap piacai számára.

bővebben
Elképzelésünk: A tökéletes fa


A technológiailag elsőosztályú, kedvező árú, faalapanyagú laptermékek szállítójaként lényegesen hozzájárulunk a faalapanyagú laptermékek tovább- fejlesztéséhez. Termékeinket majdnem minden területen használják, a padlótól a bútorokon keresztül az ablakkeretig.

A fejlesztésekbe történő beruházások lehetővé teszik ma számunkra, hogy minden részletet tökéletesítsünk az egységes szervezetünkön keresztül. Legfőképpen a következőket teszi lehetővé:

  • vevői igények kielégítése kedvező árakon valamint
  • gyors reakció a piaci- és technológia változásokra
  • A FALCO célja, hogy a régióban a fa-alapanyagú laptermékek szervízköz-pontú és legfejlettebb beszállítója legyen.


A beruházásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően egy olyan integrált és jólműködő gyártási rendszerrel rendelkezünk, amely lehetővé teszi a minden részletre kiterjedő és rugalmas kivitelezést. Ez azt jelenti, hogy:

  • A vevői igényeket optimálisan és kedvező árszinten tudjuk kielégíteni, gyorsan reagálva a piaci és technológiai változásokra.
  • A FALCO célja, hogy a régióban a faalapanyagú laptermékek területén, a termékkiszolgálásban és minőségben az első számú beszállítóvá váljon.

  

CSÚCSMINŐSÉGŰ
TERMÉKEK

VEVŐI IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSE
KEDVEZŐ ÁRAKON

KÖZEL 80 ÉVES GYÁRTÓI
TAPASZTALAT

GYORS REAKCIÓ A PIACI- ÉS
TECHNOLÓGIA VÁLTOZÁSOKRA

Copyright © 2020. FALCO Zrt. Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelem

developed by _ Y