• A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő
A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő

CARB tanúsítványt kapott a FALCO a natúr faforgácslapjáért

A California Air Resources Board (CARB) képviseli a világ egyik legszigorúbb hatóságát a levegő minőségével és a légszennyezés korlátozásával kapcsolatban. Az ügynökség hatásköre kiterjed az autóipartól a fogyasztási cikkek előállításáig. Mindkét kategóriában értékeli a gyártókat és szigorú szankciókat alkalmaz azon gyártók ellen, akik nem teljesítik a CARB előírásait, ezzel teremtve példát a környezetbarát gyártásra. A CARB tanúsítvány megszerzése minden gyártó számára a környezettudatos gyártás legmagasabb fokú elismerését jelenti.

A FALCO következetesen és folyamatosan dolgozik azon, hogy fejlessze a gyártási folyamatait beleértve a nyersanyag beszerzést és a káros anyag kibocsátás csökkentését. A natúr faforgácslap gyártásért elnyert CARB tanúsítvány igazolja, hogy a FALCO korszerűsítési beruházásai és a több mint száz éves, fabázisú laptermék előállításában szerzett tapasztalata és know-how alkalmazása megtérült. A gyakorlatban, a CARB által támasztott feltételek teljesítésével a FALCO ma képes E-LE minőségű faforgácslap gyártására.

 Az első pozitív eredmény elérése ösztönöz a következőre, ez alapján a FALCO tovább folytatja a tiszta és hatékony gyártás új módjainak fejlesztését és továbbra is igyekszik partnereit olyan termékekkel és szolgáltatásokkal ellátni, amelyek minden tekintetben versenyképesek.

Vissza a hírekhez

FALCO Zrt.
Zanati u. 26.  9700 Szombathely  Hungary
T +36 94 516-600, F +36 94 516-693


CSÚCSMINŐSÉGŰ
TERMÉKEK

VEVŐI IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSE
KEDVEZŐ ÁRAKON

KÖZEL 80 ÉVES GYÁRTÓI
TAPASZTALAT

GYORS REAKCIÓ A PIACI- ÉS
TECHNOLÓGIA VÁLTOZÁSOKRA

Copyright © 2017. FALCO Zrt. Minden jog fenntartva. | Impresszum

developed by _ Y