• A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő
A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő

Egy nagymultú cég új jövőt épít!

A FALCO Zrt. határozott lépésekkel a jövő felé: a cég új arculatával a jelenlegi és jövőbeni piacain, mint modern és kompetens partner kíván megjelenni. A nagy múltú cég történelmi gyökerei 1939-ig nyúlnak vissza. A vállalat ma már Közép- és Kelet-Európa egyik vezető bútor- és építőipari faalapú lemezgyártójává nőtte ki magát.

FALCO kapacitásait megnövelve új pozíciókra törekszik. Mindezt a szolgáltatások minőségének optimalizálásával, a vevői igények rugalmasabb kezelésével, továbbá az egyedi vevői elképzelések jobb teljesítésével célozza meg. Egy korszerű lapgyártással a figyelem az innovatív dekor- és felületi struktúrákra irányul, amely már ma a jövőt idézi.

LOVE - kollekció néven kínáljuk a jövőben lamináltlap, nyersforgácslap és munkalap, valamint Betonyp-építőlemez termékeinket. A FALCO további termékeket is kínál; széles termékpalettáján ABS élzárók, HPL laminátumok és hátfalak is megtalálhatóak.

A laminált forgácslap termékek esetében – „design boards“ néven 21 unidekor és 50 fadekort kínálunk a modern bútor- és belső tér kialakítás ideális alapanyagaként. A LOVE kollekció design-laptermékeinek különös ismertetjelei a fény- és karcállóság, valamint a színtartóság és a hosszú élettartam. A FALCO egyik különleges termékeként jelennek meg a programban a magasfényű felületek.

A munkalap kínálatunk 40 dekorból áll. A postforming gyártástechnológiával elállított munkalapok megfelelnek a konyha-, üzlet- és vendéglátó helyiségek ma támasztott belsőépítészeti követelményeinek. A FALCO új programjával 2009. szeptemberében jelenik meg a piacon.

A www.falco-woodindustry.com internetes oldalunkon további termékinformációkat találnak.
Bármely felmerülő kérdés esetén pedig kérjük, hogy írjanak nekünk az office@falcowoodindustry.com email címre.

Vissza a hírekhez

FALCO Zrt.
Zanati u. 26.  9700 Szombathely  Hungary
T +36 94 516-600, F +36 94 516-693

Download (PDF) 

CSÚCSMINŐSÉGŰ
TERMÉKEK

VEVŐI IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSE
KEDVEZŐ ÁRAKON

KÖZEL 80 ÉVES GYÁRTÓI
TAPASZTALAT

GYORS REAKCIÓ A PIACI- ÉS
TECHNOLÓGIA VÁLTOZÁSOKRA

Copyright © 2017. FALCO Zrt. Minden jog fenntartva. | Impresszum

developed by _ Y