• A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő
A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő

Nagy sikert aratott a FALCO idei Házivására

2011 június 23.-án és 24.-én került megrendezésre a FALCO Zrt. idei házivására. A két napos rendezvény első napján a belföldi, míg második napján az export illetőségű továbbforgalmazó partnereket látta vendégül a FALCO. Két nap alatt összesen 40 cég több mint 100 fővel képviseltette magát a szakmai programokon.

Az előadás sorozatot Varga István Kereskedelmi Igazgató nyitotta meg a hazai partnerek számára az első napon, míg a második napon Sipos Zoltán Export Sales Igazgató tartotta a nyitóbeszédet. A kereskedelmi áttekintést követően Kovács Tamás Marketing Manager tartott átfogó ismertetőt a FALCO Zrt. 2011-es dekor és kollekció fejlesztéseiről.

A legfrissebb újítást a házi vásáron először bemutatásra kerülő All Natural, vagyis teljesen természetes kollekció jelentette. Az új kollekció a legújabb 4 dekor mellett magába foglal számos korábbról már jól ismert dekort, melyeket most Top Matt (FS 08) illetve Nature Elegante (FS 22) felületi struktúrákban kínál a cég. A Top Matt struktúra a kezeletlen fafelület eredetiségét hangsúlyozza, míg a Nature Elegance struktúra erőteljes barázdáival a fa természetes szépségét emeli ki. Ebbe a világba pompásan illeszkedik a négy új dekor, a 508 Lyoni Dió, a 443 Nemes Bükk, a 422 Mogyoró valamint a 606 Rigoletto Bronz.

Az előadások helyszínén berendezett kiállításon, a táblaméretben kihelyezett dekorok mellett szemléletes enteriőr fotókon a vendégek maguk is megcsodálhatták, hogy a FALCO All Natural kollekciója valóban a természet szépségét varázsolja a belső terekbe.

A szakmai érdeklődők nagy örömére a FALCO idén kollekcióban mutatta be az uni színeit. A 32 színt tartalmazó uni kollekció a nap, a víz, a föld és a hamu színeit, valamint a fehér és metál színek megannyi árnyalatát és azok napjaink belsőépítészeti trendjének megfelelő kombinációját kínálja. A kiállításon külön állványokon az uni színek bemutatóját is megtekinthették a látogatók.

A FALCO új kollekcióinak áttekintése után került sor az üzemlátogatásra, ahol a látogatók betekintést nyerhettek a FALCO Zrt. előző években végrehajtott technológiai fejlesztéseibe.

Az üzemlátogatásról visszatérve a szakmai programot a Kronospan Italia ügyvezető igazgatójának, Massimo Cenadellának az előadása zárta, aki bemutatta az olasz gyár hosszabb periódust felölelő fejlesztési munkájának eredményét, a Skin kollekciót. Igazán egyedinek számít a magyar piacon az olasz design ilyen eredeti és magas fokú megjelenése, melyet ezúttal a FALCO közvetített partnerei felé.

Köszönjük vendégeinknek az érdeklődést, és reméljük, hogy újra találkozunk a FALCO jövő évi Házivásárán is!

Vissza a hírekhez

FALCO Zrt.
Zanati u. 26.  9700 Szombathely  Hungary
T +36 94 516-600, F +36 94 516-693


CSÚCSMINŐSÉGŰ
TERMÉKEK

VEVŐI IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSE
KEDVEZŐ ÁRAKON

KÖZEL 80 ÉVES GYÁRTÓI
TAPASZTALAT

GYORS REAKCIÓ A PIACI- ÉS
TECHNOLÓGIA VÁLTOZÁSOKRA

Copyright © 2017. FALCO Zrt. Minden jog fenntartva. | Impresszum

developed by _ Y