• A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő
A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő

15 új dekor és egy pompás új struktúra: kitettünk magunkért.

Mit jelent kifejleszteni valamit? A szó eredeti jelentése szerint a fejlesztés a potenciális és új lehetőségek megvalósításának a folyamata. A legjobb cégek számára ez egy non-stop gyakorlat, ahol egy cél elérése önmagában gerjeszti a következő célkitűzést.

Az elmúlt évek termékválasztékának értékelésén felül a FALCO ZRt. fejlesztői a meglévő színek és struktúrák sikerességét is vizsgálták, rengeteg időt eltöltve vezető olasz bútoripari cégekkel, designcentrumokkal. Ötletek és vizsgálatok százai, ill. vevői visszajelzések alapján, a FALCO fejlesztő csapata kiválogatta a dekorok közül a legjobbak legjobbjait és büszkén mutatja be a 15 új dekort és egy különleges új felületi struktúrát.

A termékválaszték újdonságai közül kiemelhető a két új metál-dekor, pezsgő és bronz színekben, világos és sötét fa dekorok és vidám design dekorok “Crazy Flower” névvel.

“Nature Elegance” (FS22) elnevezésű új felületünk egy egyedülálló (rajzolatú) struktúra, mély barázdákkal, amely kiválóan illeszkedik fa-dekorjainkhoz. Ezen új struktúránkat a most bevezetésre kerülő három új dekorunk mellett az öt meglévő dekorunknál alkalmazzuk; 515, 516, 517, 518, és 572, amely az FS21-et helyettesíti és üditőleg hat ezekre a jól futó dekorokra.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy felületi struktúráink jelöléseit és megnevezését megváltoztattuk, a szabványosítás és az egyszerűbb értelmezhetőség végett: FS## (FALCO Struktúra).

Augusztus 1-től valamennyi új termék a FALCO ZRt.-nél készletről rendelhető.

További információkért, kérjük, töltse le a FALCO Trends 2010/2011 katalógust

Vissza a hírekhez

FALCO Zrt.
Zanati u. 26.  9700 Szombathely  Hungary
T +36 94 516-600, F +36 94 516-693


CSÚCSMINŐSÉGŰ
TERMÉKEK

VEVŐI IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSE
KEDVEZŐ ÁRAKON

KÖZEL 80 ÉVES GYÁRTÓI
TAPASZTALAT

GYORS REAKCIÓ A PIACI- ÉS
TECHNOLÓGIA VÁLTOZÁSOKRA

Copyright © 2017. FALCO Zrt. Minden jog fenntartva. | Impresszum

developed by _ Y