• A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő
A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő

Worktop Trends 2011 - 11 új munkalap dekor a 2011-es évre

A FALCO a tavaly ősszel rendezett nagysikerű házi vásáron jelentette be az érdeklődőknek, hogy 2011 során a munkalap kínálatát új dekorokkal kívánja fejleszteni és bővíteni. A fejlesztési irányokat kifejezetten a piaci igények figyelembevétele mellett kívánták végrehajtani.

Ahhoz, hogy a FALCO ZRt. a tőle megszokott alapos és hosszú távú fejlesztési munkát tudja elvégezni, már 2010 folyamán néhány a laptermék méretére vonatkozó előzetes átalakítást hajtott végre a munkalap kínálatában. A lapok hosszméretét az eddig megszokott 5200 mm extra hosszról, 4100 mm hosszméretere cserélte le. A lapvastagságot és az élkialakítást tekintve változatlan maradt a 28 mm R5,5 mm rádiusszal készülő standard és a 38 mm-es R3,3 mm-es kínálat.

A fejlesztés végeredményeként 2011.-ben 11 nagyon igényes dekor és három új, a dekorokhoz illeszkedő felületi struktúra került bevezetésre.

A FALCO ZRt. teljes munkalap kínálata így jelenleg 55 féle színre és összesen 8 felületi struktúrára bővült.

Az új dekorok esetében nagyon régi hiányt igyekszik a FALCO pótolni a piacon, a magasfényű Fekete, Fehér és Beige kínálatával.

Már azt is megszokhattuk a FALCO-tól, hogy nagyon szívesen fejleszt színcsaládokat. Ennek a szokásának megfelelően két ilyen családdal is bővítette a kínálatát. A Modena Antik és a Modena Szürke dekor antikolt fémlemez hatását kelti, amitől a megjelenése rusztikus és egyben modern is. Ezt a hatást kívánja erősíteni, a hozzá párosuló nagyon izgalmas fényes-mattos foltos felületi struktúra is, amelynek megnevezése is FS42 Metál Antik lett. A dekorcsalád másik párosa a Textil Sötét és a Textil Világos, amelyek felületi struktúrája FS40 Textil, ugyancsak igazodik a dekorok rajzolatához.

A Szahara Beige dekor kiemelkedő példája annak, hogy a dekor és a struktúra összhangja biztosítja igazán az anyag szépségét. Ez a bézses homokszínű dekor mit sem érne a dimbes-dombos nyugtalan felületi megjelenésű, FS41-es Wraky srtuktúra nélkül. A kettő együtt valóban a Szaharába varázsolja a figyelmes érdeklődőt.

Utoljára, de nem utolsó sorban kell megemlíteni, a fadekorok területét érintő két fejlesztést. A nagyon mutatós sötét mondhatni rusztikus faanyag kinézetét idéző Bajor Tölgyet és a Brazil Gesztenyét. A Brazil Gesztenye mind rajzolatában mind magasfényű felületi struktúráját illetően az exkluzív kategóriába tartozik. Magán hordozza a brazíliai őserdőben honos faanyagok különleges színvilágát és bársonyos rajzolatát. Mindkét dekor valóban unikum a maga nemében.

A FALCO ZRt. a dekorok fejlesztésekor gondolt a munkalap kínálatot kiegészítő elemekre is, kiemelt figyelmet fordítva a kasírozott vízzárókra, amelyet a Rehau Kft. kínálatából tud biztosítani.

A FALCO ZRt. új munkalap kínálata 2011. március elejétől raktárkészletről elérhető.

Vissza a hírekhez

FALCO Zrt.
Zanati u. 26.  9700 Szombathely  Hungary
T +36 94 516-600, F +36 94 516-693


CSÚCSMINŐSÉGŰ
TERMÉKEK

VEVŐI IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSE
KEDVEZŐ ÁRAKON

KÖZEL 80 ÉVES GYÁRTÓI
TAPASZTALAT

GYORS REAKCIÓ A PIACI- ÉS
TECHNOLÓGIA VÁLTOZÁSOKRA

Copyright © 2017. FALCO Zrt. Minden jog fenntartva. | Impresszum

developed by _ Y