• A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő
A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő

CARB tanúsítványt kapott a FALCO a natúr faforgácslapjáért

A California Air Resources Board (CARB) képviseli a világ egyik legszigorúbb hatóságát a levegő minőségével és a légszennyezés korlátozásával kapcsolatban. Az ügynökség hatásköre kiterjed az autóipartól a fogyasztási cikkek előállításáig. Mindkét kategóriában értékeli a gyártókat és szigorú szankciókat alkalmaz azon gyártók ellen, akik nem teljesítik a CARB előírásait, ezzel teremtve példát a környezetbarát gyártásra. A CARB tanúsítvány megszerzése minden gyártó számára a környezettudatos gyártás legmagasabb fokú elismerését jelenti.

A FALCO következetesen és folyamatosan dolgozik azon, hogy fejlessze a gyártási folyamatait beleértve a nyersanyag beszerzést és a káros anyag kibocsátás csökkentését. A natúr faforgácslap gyártásért elnyert CARB tanúsítvány igazolja, hogy a FALCO korszerűsítési beruházásai és a több mint száz éves, fabázisú laptermék előállításában szerzett tapasztalata és know-how alkalmazása megtérült.

Folyamatos befektetéseinknek és innovációnknak köszönhetően a FALCO Zrt. Szombathely büszkén erősíti meg, hogy minden FALCO forgácslap termék megfelel a CARB II, különösen alacsony kibocsátású E-LE szabványnak.

2015-től kezdődően kizárólag E-LE minőségű forgácslapokat szállítunk.

Így sokkal többet teszünk annál, mint amit bármely jogszabály előír.
Vevőink és az ő vevőik számára is garantáljuk a legmagasabb biztonságot.
A FALCO termékek választásával vevőink felelős vásárlói döntést hoznak, és így jelentős versenyelőnyhöz jutnak.

CSÚCSMINŐSÉGŰ
TERMÉKEK

VEVŐI IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSE
KEDVEZŐ ÁRAKON

KÖZEL 80 ÉVES GYÁRTÓI
TAPASZTALAT

GYORS REAKCIÓ A PIACI- ÉS
TECHNOLÓGIA VÁLTOZÁSOKRA

Copyright © 2020. FALCO Zrt. Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelem

developed by _ Y