• A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő
A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő

A természet és a természetes anyagok iránti tisztelet

Gyenge minőségű famaradékokat, kis farönköket és újrahasznosított fát használunk fel ahhoz, hogy műszakilag kiváló minőségű megmunkált terméket állítsunk elő.

Újrahasznosítjuk a hulladéktermékeket, melyek a feldolgozási folyamatokban keletkeznek vagy ahhoz használjuk fel, hogy kibocsátás semleges energiát állítsunk elő a gyár területén. Amennyiben a hulladékterméket a folyamataink során a gyár területén nem tudjuk felhasználni, a partnereinknél keresünk újrahasznosítási lehetőségeket.

A víz- és energiafelhasználásunkat folyamatosan felügyeljük, hogy a felhasználást csökkenthessük. Ezenkívül sokat fektettünk azokba a folyamatokba, mely során a faalapú, emisszió-semleges nyersanyagból energiát nyerünk.

FALCO és beszállítói arra törekednek, hogy a lehető legkisebb hatással legyen a környezetre és minimalizálja a hulladékot, mely a levegőbe, talajba vagy vízbe kerülhet. Minden hulladékterméket, amennyire csak lehetséges szortírozunk és újrahasznosítunk. Minden vegyi anyagot a környezetvédelmet szem előtt tartva biztonságosan dolgozunk fel, tárolunk és használunk.

A FALCO a fa beszállítói lánc lényeges része.

A célunk, hogy a bevitt anyagok mennyiségét maximalizáljuk, hogy ezáltal költséghatékony termelést érjünk el, a lehető legkisebb környezetre tett hatás mellett.

 

CSÚCSMINŐSÉGŰ
TERMÉKEK

VEVŐI IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSE
KEDVEZŐ ÁRAKON

KÖZEL 80 ÉVES GYÁRTÓI
TAPASZTALAT

GYORS REAKCIÓ A PIACI- ÉS
TECHNOLÓGIA VÁLTOZÁSOKRA

Copyright © 2020. FALCO Zrt. Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelem

developed by _ Y