• A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő
A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő

Újdonságok

FALCO természetesen

Mi a FALCO Zrt.-nél fontosnak tartjuk, hogy mindig többet tegyünk környezetünkért, így egy új örömteli projektbe fogtunk: az alapanyag téri zajvédő dombon 300m hosszon zöld növényzetet telepítünk.

A hely adottságainak (éghajlat, fekvés) megfelelően alakítjuk a természetes közeget, így 300 db cserjét és 300 db nagyméretű (2-4 m-es) fát ültetünk.

bővebben

FALCO Zrt. Nyitott Kapuk Rendezvény 2017

FALCO Zrt. Nyitott Kapuk Rendezvény
2017. október 28.


A regisztrációhoz kérjük kattintson ide >>

 

bővebben

3D enteriőr tervező

Üdvözöljük enteriőr tervező alkalmazásunkban!
Válassza ki a képek alapján azt a jelenetet, amelyet szeretne a saját igényeire szabni és kattintson a képre.
A 3 dimenziós jelenetben bármely felületre kattintva előtűnik egy anyag választó paletta, amely segítségével kiválaszthatja az ízlésének megfelelő dekort és színt.

bővebben

2015.01.20.

Utat mutatunk

A FALCO Zrt. az új év kezdetén ismét utat mutat: teljes forgácslap-termelésünket átállítottuk a különösen alacsony károsanyag-kibocsátású E-LE szabványra.
Elkötelezetten védjük környezetünket, bizonyítja ezt az is, hogy termékeinket a különösen alacsony károsanyagkibocsátású E-LE pillangó emblémával látjuk el.
Tovább...


2011.07.06.

Nagy sikert aratott a FALCO idei Házivására

2011 június 23.-án és 24.-én került megrendezésre a FALCO Zrt. idei házivására. A két napos rendezvény első napján a belföldi, míg második napján az export illetőségű továbbforgalmazó partnereket látta vendégül a FALCO. Két nap alatt összesen 40 cég több mint 100 fővel képviseltette magát a szakmai programokon.
Tovább...


2011.04.28.

Worktop Trends 2011 - 11 új munkalap dekor a 2011-es évre

A Falco a tavaly ősszel rendezett nagysikerű házi vásáron jelentette be az érdeklődőknek, hogy 2011 során a munkalap kínálatát új dekorokkal kívánja fejleszteni és bővíteni. A fejlesztési irányokat kifejezetten a piaci igények figyelembevétele mellett kívánták végrehajtani.
Tovább...

2011.02.03.

CARB tanúsítványt kapott a Falco a natúr faforgácslapjáért

A California Air Resources Board (CARB) képviseli a világ egyik legszigorúbb hatóságát a levegő minőségével és a légszennyezés korlátozásával kapcsolatban. Az ügynökség hatásköre kiterjed az autóipartól a fogyasztási cikkek előállításáig.
Tovább...

2010.09.20.

Nyílt nap

2010. szeptember 18-án, szombaton került sor a Falco Nyílt Napra. Több mint 400 dolgozót, azok barátait és családtagjait látta vendégül a cég, számos műsor kíséretében. A rendezvény 14.00 órakor kezdődött gyermek-programokkal, lehetősége volt a kicsiknek az óriás csúszda, légvár, sumo és egyéb játékok kipróbálására.
Tovább...

2010.08.03.

FALCO megkapta az FSC tanusítványt

2010 augusztusában a Falco Zrt. a bonni székhelyű 'Forest Stewardship Council' nevű nemzetközi szervezettől (FSC) felhatalmazást kapott az FSC tanúsítvány alkalmazására az általa gyártott termékeknél.
Tovább...

2010

15 új dekor és egy pompás új struktúra: kitettünk magunkért.

Mit jelent kifejleszteni valamit? A szó eredeti jelentése szerint a fejlesztés a potenciális és új lehetőségek megvalósításának a folyamata. A legjobb cégek számára ez egy non-stop gyakorlat, ahol egy cél elérése önmagában gerjeszti a következő célkitűzést.
Tovább...

2009

Egy nagymultú cég új jövőt épít!

A Falco Zrt. határozott lépésekkel a jövő felé: a cég új arculatával a jelenlegi és jövőbeni piacain, mint modern és kompetens partner kíván megjelenni. A nagy múltú cég történelmi gyökerei 1939-ig nyúlnak vissza. A vállalat ma már Közép- és Kelet-Európa egyik vezető bútor- és építőipari faalapú lemezgyártójává nőtte ki magát.
Tovább...

Falco Zrt.
Zanati u. 26.  9700 Szombathely  Hungary
T +36 94 516-600, F +36 94 516-693


CSÚCSMINŐSÉGŰ
TERMÉKEK

vevői igények kielégítése
kedvező árakon

közel 80 éves GYÁRTÓI
tapasztalat

gyors reakció a piaci- és
technológia változásokra

Copyright © 2017. FALCO Zrt. Minden jog fenntartva. | Impresszum

developed by _ Y