• A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő
A FALCO kiváló minőségű faalapú laptermékeket állít elő

Környezet

Környezet

A FALCO büszke a környezettel kapcsolatban felvállalt szerepére, melyet a fa-beszállítói láncban betölt. Azáltal, hogy a faalapanyagú laptermékek termeléséhez a fűrésziparból származó hulladékterméket használjuk fel, gyakorlatilag azt biztosítjuk, hogy a fa, mint szűkös nyersanyagforrás, kiemelten megbecsült szerepet kap.

bővebben

A természet és a természetes anyagok iránti tisztelet

Gyenge minőségű famaradékokat, kis farönköket és újrahasznosított fát használunk fel ahhoz, hogy műszakilag kiváló minőségű megmunkált terméket állítsunk elő. Újrahasznosítjuk a hulladéktermékeket, melyek a feldolgozási folyamatokban keletkeznek vagy ahhoz használjuk fel, hogy kibocsátás semleges energiát állítsunk elő a gyár területén.

bővebben

FALCO Zrt. környezet- és munkavédelmi politikája

A környezet- és munkavédelem vezetési irányelveink részét képezi. A mindennapokban gyakorolt környezetvédelemmel és munkabiztonsággal járulunk hozzá vállalatunk fenn- maradásához és sikerességéhez. Környezet- és munkavédelmi politikánk valamint az abban foglaltak meg- valósítása cégcsoportunk minden munkatársára érvényes világszerte.

bővebben

CARB tanúsítványt kapott a FALCO a natúr faforgácslapjáért

A California Air Resources Board (CARB) képviseli a világ egyik legszigorúbb hatóságát a levegő minőségével és a légszennyezés korlátozásával kapcsolatban. Az ügynökség hatásköre kiterjed az autóipartól a fogyasztási cikkek előállításáig.

bővebben

FALCO megkapta az FSC® tanusítványt

2010. augusztusában a FALCO Zrt. a bonni székhelyű 'Forest Stewardship Council' nevű nemzetközi szervezettől (FSC®) felhatalmazást kapott az FSC® tanúsítvány alkalmazására az általa gyártott termékeknél. A FALCO cég vevőinek ez a tanúsítány igazolja, hogy minden - a termékek gyártásánál felhasznált - nyers faanyag FSC® által ellenőrzöttnek minősül.

bővebben

FALCO megkapta a PEFC tanusítványt

A PEFC minősítéssel és/vagy címkével ellátott termékek garantálják az ügyfelek és a fogyasztók számára, hogy a nyersanyaguk fenntartható erdőgazdálkodásból származik.

bővebben

FALCO megkapta az ISO 14001 tanusítványt

Az ISO 14001 rendszer célja, hogy egy vállalat folyamatai szabályozásával a környezeti terheléseket csökkentse, ezzel is biztosítva a környezetszennyezés csekély mértékét.

bővebben

CSÚCSMINŐSÉGŰ
TERMÉKEK

vevői igények kielégítése
kedvező árakon

közel 80 éves GYÁRTÓI
tapasztalat

gyors reakció a piaci- és
technológia változásokra

Copyright © 2017. FALCO Zrt. Minden jog fenntartva. | Impresszum

developed by _ Y